Erkend Bemiddelaar Familiezaken- Coach 

   Bemiddeling in Balans

Waarom coaching ?

De coaching trajecten 

Een plus ouder zijn of worden is vaak geen makkelijke taak, plusouders worstelen heel vaak met de grens van wat nu wel kan en wat niet. Waar nu wel hun plek is in het gezin en waar niet.


Wij gaan aan de slag met al je vragen rond plus ouderschap, waar jij tegen aan loopt en hoe jij stevig als plus ouder naar voor kan komen. Dit doen wij stap voor stap op jouw tempo.Een juiste moment een mist pijnlijke manier om een relatie te beĆ«indigen bestaat niet. Wel kan je het zorgvuldig voorbereiden en eerlijk blijven tegenover elkaar. 


Ook zal de persoonlijke situatie sterk afhangen , zijn er kinderen in de relatie ? kan ik het alleen financieel redden kan mijn partner het alleen financieel redden.

Stap voor stap zullen wij samen te werk gaan om deze periode zo sereen mogelijk te laten verlopen zodat jullie beiden verder kunnen met jullie eigen leven.


Ik ben ouder van een kind of jongvolwassen met een beperking.


Als je kind een beperking heeft dan heeft dit vaak een zware belasting op het hele gezin.

Ouders voelen zich heel vaak schuldig tegenover het kind maar ook tegenover de andere kinderen. andere kinderen hebben dan ook een groot verantwoordelijkheid gevoel.

Soms is er hulp nodig om de draaglast en draagkracht terug in evenwicht te brengen voor het gezin.