Erkend Bemiddelaar Familiezaken- Coach 

   Bemiddeling in Balans

Ik ben Nancy Neetens en ben afgestudeerd  "te Leuven" na nodige jaren gewerkt te hebben in de Psychologische zorgsector werd mijn interesse gewekt door bemiddeling toegepast in de zorg. 


Na de nodige voordelen gezien te hebben waarbij partijen samen tot een oplossing kwamen alvorens het escaleerde naar een juridische rechtsgang heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben deze boeiende materie gaan studeren.


Als "Erkend Bemiddelaar Familiezaken" heb ik de studie met succes afgerond in Nederland en België met Familiezaken en zorgbemiddeling. Door mijn studies hiervoor  en scholing tot Bemiddelaar familiezaken heb ik een ruime kennis mee gekregen hoe mensen emotioneel tot elkaar kunnen komen en daarbij samenwerken tot oplossingen. Dit kan ik dagelijks toepassen in mijn eigen praktijk bij volwassen,jongeren en kinderen. 


Alles bij elkaar uit zich dit dat ik kan werken in het bemiddelingsvlak als op vlak van coaching en relatiecoach, gezinscoaching.en ook sociale bemiddelingen en Feel Good @ working coaching meer informatie hierover kan u weldra vinden onder onze naam Working Feels Good.be.


Naast mijn eigen praktijk werk ik als psychologisch begeleider voor een van de grootste organisaties in België waar ik zowel kinderen als volwassen begeleid. In mijn privé leven eet ik graag eens buiten de deur, geniet van een leuk uitstapjes met mijn man. Ik hou van het water en belangrijk mijn hondjes verder hou ik van reizen naar de warme gebieden.


Ik hoop u hiermee in het kort een beeld van mij te hebben geschetst van hoe en wat ik ben als mens en wat ik kan betekenen voor u als persoon.


Nancy
Mijn Visie 

Een ieder mens is uniek met elk zijn eigen kracht en talenten.

Het beste in de mens komt naar boven in een sfeer vol  vertrouwelijkheid, een plek waar u, uw zelf mag zijn, waar u zelfvertrouwen mag tonen en vertrouwen mag hebben in andere om te komen tot een goede oplossing.


Zelfontplooiing naar de toekomst staat centraal zodat u met een goed gevoel en een positieve mindset uw leven kan leiden zoals u dat voor ogen hebt zonder bang te zijn voor kritiek. Op deze manier komen wij het snelst tot resultaten waar u zelf kan achter staan.